“Άλμα Ανάπτυξης” στο Βόρειο Αιγαίο  θα είναι το όνομα του συνδυασμού του Υποψήφιου  Περιφερειάρχη  Κώστα  Μουτζούρη και το λογότυπου του συνδυασμού απαρτίζεται από ένα βέλος με φορά προς τα πάνω, συμβολίζοντας την αναγκαία ανάπτυξη για το Βόρειο Αιγαίο.

Ο κ. Μουτζούρης  επισκέφτηκε την Σάμο το Σαββατοκύριακο  προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές  για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.

Μιλώντας στην Σαμιακή Τηλεόραση ανέφερε σχετικά με την παραλιακή λεωφόρο της Σάμου την οποία είχε επισκεφτεί το 2019 όταν είχε κληθεί από τον τότε Νομάρχη Μανόλη Κάρλα για το φαινόμενο της πλημμυρίδας, ότι μπορεί να αξιοποιηθεί πολύ εύκολα για να αναπτυχθεί η πόλη. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Τα υπάρχοντα κρηπιδώματα στο Βαθύ Σάμου κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου μπορούν να βρούν αναπτυξιακή χρήση (που σήμερα δεν έχουν) και να αυξήσουν το εισόδημα των κατοίκων.Έχουν το απαιτούμενο μήκος και κυρίως , το εύρος , ώστε με παρεμβάσεις μικρού κόστους να μπορούν να υποδέχονται και να εξυπηρετούν σκάφη αναψυχής. Θα απαιτηθεί να ανακοπεί η δημιουργία στάσιμων κυματισμών ( «αντιμάμαλο»), να βελτιωθούν τα δίκτυα και ο φωτισμός και να υπάρξουν Εξυπηρετήσεις ξηράς . Οι υποσχέσεις , οι πολιτικοί κούφιοι λόγοι, η παραπομπή στο μέλλον πρέπει να τελειώσουν . Η δεύτερη πτωχότερη περιφέρεια της Ελλάδας και δέκατη τέταρτη της Ευρώπης δεν αντέχει άλλο “.