Δωρεά προς ενίσχυση της νοσηλείας του Γ. Νοσοκομείου Σάμου από τον Ροταριανό Όμιλο.

Στις 16/08/2022 ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, πραγματοποίησε Δωρεά ενός τροχήλατου νοσηλείας ειδικών προδιαγραφών, για την άμεση ενίσχυση της νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου Άγιος Παντελεήμων, καλύπτοντας σημαντική λειτουργική ανάγκη.

Η παράδοση έγινε παρουσία εκπροσώπων του Διοικητικού, Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου και της αντιπροσωπίας του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, αποτελούμενης από τους κ.κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου (Πρόεδρο), Αργύρη Μανέτα (Αντιπρόσωπο του Ομίλου δια το Ντουμπάι), Δημήτριο Κυριαζή (προ. Πρόεδρο) και Ευγένιο Χαρδαβέλλα (Β. Διοικητή 2475 Π.Δ.Ρ. Ρόταρυ Ελληνική Επικράτεια).

Ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες τόσο της Διοικητού του Γ. Νοσοκομείου κ. Αφροδίτης Αγγέλη όσο και του Διευθυντού της Μ.Ε.Θ. και της Ιατρικής Υπηρεσίας Γ.Ν.Σ. Ιατρού Παθολόγου κ.Φάμπιο Τζιαρντίνα, για την πάντοτε άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου από τον Ροταριανό Όμιλο.

Η από ετών άριστη συνεργασία του Ροταριανού Ομίλου Σάμου με τις εκάστοτε Διοικήσεις τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, όσο και των λοιπών Δημοσίων Φορέων και Σωμάτων Ασφαλείας επιφέρει πάντοτε άμεσα χρήσιμο και εποικοδομητικό αποτέλεσμα, με γνώμονα την πρόοδο της Κοινωνίας μας εν γένει.