Τη δυσφορία  του  εκφράζει μέσω σχετικού δελτίου τύπου ο επικεφαλής της   Δημοτικής Παράταξης «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου»  για το τεχνικό πρόγραμμα του 2018.

Αναλυτικά αναφέρει : «Η Δημοτική Αρχή προσανατολίστηκε και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε ένα τεχνικό πρόγραμμα ρουτίνας, με έργα που ικανοποιούν κατά κύριο λόγο πολιτικές φιλοδοξίες και όχι με έργα ανάπτυξης και υποδομών, που τόσο πολύ έχει ανάγκη σήμερα ο κόσμος και κυρίως η νεολαία του νησιού μας.

 

Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι το τεχνικό πρόγραμμα πρέπει να συντάσσεται:

 

  1. Χωρίς τοπικιστικά κριτήρια.

 

  1. Χωρίς σκέψεις εξυπηρέτησης ημετέρων.

 

  1. Χωρίς σκέψεις πολιτικής εξαπάτησης.

 

Ξεκινάμε από τα απλά, δηλαδή από την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και στη συνέχεια προχωράμε στα σύνθετα, με έργα ανάπτυξης και υποδομών, που θα αυξήσουν τον τουρισμό και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας.

 

Και το κυριότερο, σε εποχές ένδειας και οικονομικής δυσπραγίας, πρέπει να σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα και να κρατάμε το στόμα μας κλειστό, δίχως να μοιράζουμε υποσχέσεις και δεσμεύσεις, που εκ των προτέρων γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν θα υλοποιηθούν».

 

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος