ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου σε συνεργασία με το 4ο ΕΤΕΘ, διοργανώνει τιμητικό αγώνα δρόμου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την 6η Νοεμβρίου 2022 στις 10:30 το πρωί, με σημείο εκκίνησης το μοναστήρι της Αγίας Ζώνης και τερματισμό το μνημείο του Ιερού Λόχου, πλησίον της Μονής Ζωοδόχου Πηγής, μια διαδρομή περίπου επτά (7) χιλιομέτρων.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές προερχόμενοι από το στρατό, καθώς και όλοι οι πολίτες.

Οι αθλητές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: ανδρών, γυναικών και στρατού.

Στο τέλος του αγώνα δρόμου, θα απονεμηθούν στους αθλητές αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, καθώς και συνολικά εννέα (9) κύπελλα για τους τρεις πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας.

Οι αθλητές θα μεταφερθούν με μισθωμένα λεωφορεία, τα οποία θα τους παραλάβουν από το σταθμό του ΚΤΕΛ στο Γεφυράκι στις 10:15 για να τους μεταφέρουν στο σημείο εκκίνησης, ενώ μετά το πέρας του αγώνα δρόμου και των απονομών θα τους επιστρέψουν στο ίδιο σημείο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του δήμου καθώς επίσης και στο Δημαρχείο, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Βογιατζή (πρώτο γραφείο αριστερά), για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2273350117.

Οι αιτήσεις πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στο email: e.tsere@0866.syzefxis.gov.gr ή ιδιοχείρως στο Δημαρχείο.

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου