Κάλεσμα σε Αντιπολεμική εκδήλωση:

Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!

            Πλημμυρίσαμε από την «αντιπολεμική ευαισθησία» του συστήματος. Κυβέρνηση, αστικά κόμματα, αναλυτές, δημοσιολόγοι, σκιτσογράφοι, επαγγελματίες πλαστογράφοι της Ιστορίας της πάλης των λαών, όλοι μαζί, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Θρηνούν τάχα για την καταστροφή, τους χιλιάδες νεκρούς και τις στρατιές των προσφύγων που ξεριζώνονται από τον τόπο τους!

            Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την τραγωδία του Ουκρανικού λαού που ματώνει και ρημάζεται η χώρα του καθώς βρίσκεται  στη μέγγενη της σύγκρουσης των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με τη Ρωσία. Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα βάσανα και το αιματοκύλισμα κανενός λαού και πριν από όλα για το λαό μας που με τις πολιτικές τους τον έχουν καταδικάσει στην εξαθλίωση και την εργασιακή και κοινωνική βαρβαρότητα.

            Η διατεταγμένη «ευαισθησία» τους προωθεί τους πιο αντιδραστικούς στόχους, υπηρετεί τα πιο επικίνδυνα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών:

Ø  Θέλουν να «ξεχάσουμε» τα εκατομμύρια των νεκρών, τις κομματιασμένες χώρες και τα καραβάνια των προσφύγων από τις αμερικανοΝΑΤΟϊκές επεμβάσεις στην Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη.

Ø  Θέλουν να στοιχίσουν το λαό και τη νεολαία στο ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ που οι ίδιοι υπηρετούν. Να επιβάλλουν ως «αναγκαία» επιλογή, ακόμα και ως επιλογή υπέρ της «ελευθερίας και της δημοκρατίας», τη μετατροπή της χώρας σε προγεφύρωμα και ορμητήριο των φονιάδων του πλανήτη.

Ø    Θέλουν να επιβάλλουν καθεστώς απαγόρευσης κάθε αντιπολεμικής και αντιιμπεριαλιστικής φωνής και πάλης, καθώς ετοιμάζονται να σύρουν το λαό και τη χώρα στον πιο γενικευμένο και ολέθριο πόλεμο που ήρθε πιο κοντά με την ιμπεριαλιστική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

            Τη σωστή πλευρά της Ιστορίας την διεκδικεί και την κατακτά μόνο η πάλη των λαών ενάντια σε όλους τους δυνάστες! Απέναντι στον άδικο και αντιδραστικό πόλεμο στην Ουκρανία και όλα όσα έφερε και φέρνει  στους λαούς και στο λαό μας, οι εργαζόμενοι και η νεολαία χρειάζεται να αγωνιστούμε και να διαδηλώσουμε:

Ø  Έξω ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσία από την Ουκρανία!  Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!

Ø  Κοινοί αγώνες των λαών ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό

Ø  Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ. Καμιά εμπλοκή της χώρας – ο τόπος και ο λαός μας να μην θυσιαστούν για τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.

SAMOS_23032022 Α4