Φέτος θα διεξαχθεί ο 5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και το Παράρτημα Σάμου θα είναι εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως (κάθε μαθητής θα διαγωνιστεί από το σπίτι του).
Η διάρκειά του είναι μιάμιση ώρα. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές από τη Β’ Δημοτικού μέχρι και τη Γ’ Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία όλης της χώρας, οι οποίοι είναι συνδρομητές στο περιοδικό Πυθαγόρας ή που θα γίνουν συνδρομητές μέχρι και τις 7 Μαρτίου 2023(με ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του/της μαθητή/μαθήτριας στο εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής) του Παραρτήματος Σάμου της ΕΜΕ θα πρέπει μέχρι και την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται: https://forms.gle/gBbakeGRXGAH4bMN7
είτε να κάνετε την εγγραφή δια ζώσης στο Μουσικό Σχολείο Σάμου, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:15 με 15:00.

Τονίζουμε ιδιαιτέρως ότι θα πρέπει να προσέξετε για την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων (θα μεταφερθούν αυτούσια και στις βεβαιώσεις/βραβεία) καθώς και ότι στην αιτιολογία κατάθεσης της συνδρομής θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου μαθητή/μαθήτριας.

Περισσότερα για το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.hms.gr/pythagoras/

Για οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2273023497, 6977463195 και 6989153041.