Με σύνθημα «Σοσιαλισμός – για να μπορούμε να ανασαίνουμε – για να νικήσει η ζωή..», ξεκινά το ταξίδι του Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» σε όλη την Ελλάδα.

Στη Σάμο η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο προαύλιο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου στο Βαθύ.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή αποτελεί χώρο συνάντησης όλων όσων αμφισβητούν την σημερινή πραγματικότητα, όλων όσων θέλουν να αγωνιστούν για να μη πληρώσει ξανά η νεολαία τη κρίση του καπιταλισμού. Είναι σημείο συνάντησης κάθε νέου και νέας που τα όνειρα και οι ανάγκες τους δε βολεύονται στη βάρβαρη πραγματικότητα του συστήματος που ζούμε. Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ δίνουμε ραντεβού για το σχεδιασμό του επόμενου βήματος στον αγώνα της νεολαίας.  Είναι σημείο συνάντησης των νέων που ψαχνουν να βρουν απαντήσεις σε όλα όσα τους προβληματίζουν, να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους.

Με μεράκι και ενθουσιασμό προετοιμάζουμε την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όλων των επισκεπτών που θα έρθουν στις εκδηλώσεις μας.

Κάθε νέος και νέα που ασχολείται με την μουσική, τον χορό, τον αθλητισμό έχει θέση στην μεγάλη γιορτή της νεολαίας που στήνεται στο νησί μας.

Καλούμε ιδιαίτερα πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας, να δηλώσουν συμμετοχή και να παρουσιάσουν το έργο τους, δίνοντας την δική τους πνοή και ζωντάνια στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ!

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

 

Δήλωσε συμμετοχή:

Τηλέφωνο: 697 717 5256

E-mail: to.samou.kne@gmail.com

 

Σάμος, 21/7/20