Παρά τον άσχημο καιρό πολλοί ήταν που παραβρέθηκαν στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην νέα παραδοσιακή πλατεία της Χώρας στην Συνάντηση. Μια εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Δημοτική Κοινότητα, ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, το Δημ.Σχολείο, ο Σύλλογος Γονέων, ο Πολιτιστικός ΕΙΡΗΝΗ και ο Εξωραϊστικός σύλλογος της Αγ.Παρασκευής. Τα παιδιά του δημ.σχολείου με την συνοδεία του διευθυντή Παναγιώτη Ζαβουδάκη και την μουσική διδασκαλία του κ.Σπυρίδωνος με το ακκορντεόν, τραγούδησαν τραγούδια γιορτινά και  κάλαντα, ενώ τα μέλη των συλλόγων είχαν ετοιμάσει ζεστό κρασί και ρόφημα σοκολάτα για τους παρευρισκόμενους. Με την αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε ο πρόεδρος της Δ.Κ. Δημήτρης Τσιρίγος, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παρέστησαν εκτός από τον πρόεδρο της Δ.Κ., ο αντιδήμαρχος Πυθαγορείου Βασίλης Βαλκαμλής, ο πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Κώστας Αμυρσώνης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ ΄Αννη Ανδρεάδου, η δημ.σύμβουλος Ζωή Τσερέ και άλλοι.

Η ενότητα όλων των συλλογικών φορέων του χωριού απέκρουσε τον άστατο καιρό και έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να χαρούν και να εισέλθουν και επισήμως στην περίοδο των γιορτινών ημερών.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα μας στο facebook