Μια φιλολογική-λογοτεχνική βραδιά επιπέδου… “ΑΠΟΠΛΟΥΣ”, είχε την χαρά να παρακολουθήσει το Σαμιακό κοινό, αφιερωμένη στον Σάμιο ποιητή,πεζογράφο και δοκιμιογράφο Κώστα Παπαγεωργίου, με τίτλο “Ραβδοσκόποι του ονείρου”. Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, όπου  λειτούργησε και έκθεση των εκδόσεων του Α π ό π λ ο υ .

Στην εκδήλωση μίλησαν για τον τιμώμενο,τα μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Χρήστος Λάνδρος , Γιώργος Βέης και Βαγγέλης Δημητριάδης, ενώ συντόνισε την εκδήλωση η η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Έλενα Χουσνή. Ποιήματά του διάβασε, σε δύο χρονικά σημεία της βραδιάς ο ίδιος ο Κώστας Γ. Παπαγεωργίου.

Επρόκειτο για μια βραδιά-συνέχεια του αφιερώματος του περιοδικού ΑΠΟΠΛΟΥΣ στον Κώστα Παπαγεωργίου, στο τελευταίο τεύχος του, στο οποίο συμμετείχαν με απόψεις και κριτικές 41 πνευματικού άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, μια εκδήλωση με την ευθύνη και την ποιότητα των ανθρώπων του περιοδικού ΑΠΟΠΛΟΥΣ, που “ταξίδεψε” για μια ακόμη φορά το Σαμιακό κοινό σε λόγια και νοήματα ψυχής .