Την Κυριακή 21/4 του βράδυ στις 20.30 πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας παίδων στο μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  και του ΑΘΛΕΩΝ Σάμου.

Πριν τον αγώνα η τοπική επιτροπή καλαθοσφαίρισης Σάμου, επέδωσε δύο τιμητικές πλακέτες.

Η πρώτη, στην ομάδα μπάσκετ παίδων της Αναγέννησης για την κατάκτηση των περισσοτέρων πρωταθλημάτων(22 και ήδη κέρδισε και το 23ο) στην ιστορία του θεσμού. Πριν την απονομή προηγήθηκε βίντεο με την διαδρομή της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ κ.Γιάννης Δρίλλιας, ανέφερε τους προπονητές που πέρασαν από το συγκεκριμένο τμήμα κατά την διάρκεια της λειτουργίας του. Την πλακέτα παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας παίδων Α.Τσιβεριώτης.

Η δεύτερη τιμητική πλακέτα επιδόθηκε στον άνθρωπο πίσω από όλες τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες της ομάδας της Αναγέννησης, αλλά και διατελέσαντα Γραμματέα της Τ.Ε.ΕΟΚ Σάμου, τον πιστό υπηρέτη του Σαμιακού αθλητισμού, για περισσότερα από 45 χρόνια Μανώλη Βαλαγεωργίου. Σύντομη αναφορά στην προσφορά του Μανώλη Βαλαγεωργίου, έκανε πριν ο πρώην πρόεδρος επί σειρά ετών της Αναγέννησης κ.Γιώργος Διακογιάννης.

Μετά την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες της ομάδας του Α.Ο.Πολυκράτης για την κατάκτηση της 3ης θέσης, ακολούθησε ο τελικός αγώνας μεταξύ Αναγέννησης και ΑΘΛΕΩΝ, που έληξε με μία ακόμη νίκη την 23η του ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και τελικό σκορ 83-41 .

Φωτογραφίες από την εκδήλωση και τον αγώνα στην σελίδα μας στο Facebook