Το Σάββατο 29 Απριλίου το βράδυ, στην αίθουσα της Βουλής των Σαμίων, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του νομού Σάμου για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαϊου.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάμου Γιώργος Γαϊτανής, με έναν μεστό και καταγγελτικό λόγο στην εισαγωγή έδωσε τον λόγο πρώτα στην κυρία του ψηφοδελτίου κα Ράνια Θάνου, αφού ευχήθηκε περαστικά στον τρίτο του ψηφοδελτίου κ. Σταμάτη Καρρά, εξ Ικαρίας, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ασθενείας.

Η κα Ράνια Θάνου, στην ομιλία της αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις προκλήσεις της εποχής, κάνοντας τις αναγκαίες συγκρίσεις με την διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, τις τομές και τα μέτρα που έλαβε σε σημαντικούς τομείς.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στο νεότερο μέλος του ψηφοδελτίου τον Κωνσταντίνο Αμουργιανό, που με σύντομες αλλά περιεκτικές αναφορές, επισήμανε τα προβλήματα που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός, προτείνοντας λύσεις με βάση το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για την επόμενη τετραετία.

Την παρουσίαση έκλεισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ευχόμενος και στους υποψηφίους, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, καλό αγώνα.