Το Ireon Music Festival ρίχνει αυλαία απόψε, με την εμφάνιση του Τζίμη Πανούση, που πρώτη φορά εμφανίζεται στο νησί και αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο.

Την πρώτη βραδιά ο Γιάννης Αγγελάκας άνοιξε με τον καλύτερο και πιο ροκ τρόπο το φετινό 14ο στη σειρά φεστιβάλ. Είχε προηγηθεί ο Κωνσταντίνος Β.

Την δεύτερη βραδιά άνοιξε το Σαμιακό  hip-hop συγκρότημα «΄Ελξη 8», με μικρή θητεία στο είδος αλλά με ευρηματικό δικό τους στίχο και ζωντανή σκηνική παρουσία. Ακολούθησαν οι «Koza Nostra » γνωστοί από την συμμετοχή τους πριν από λίγα χρόνια στο φεστιβάλ Eurovision, που ξεσήκωσαν το νεανικό κενό με δικά τους τραγούδια αλλά και πρωτότυπες διασκευές. Η τρίτη συμμετοχή της βραδιάς ήταν αποκάλυψη. ΄Ηταν το συγκρότημα Villagers of Ioannina City, σε ένα μίγμα ακουσμάτων από ψυχεδελικό -τύπου Pink Floyd -έως ηπειρώτικους ήχους από την πλούσια και μοναδική δημοτική παράδοση της περιοχής. Πολύ «ψαγμένοι» μουσικοί με ιδιατερότητες στις δημιουργίες τους.

Το Ireon Music Festival ολοκληρώνεται απόψε με  την εμφάνιση του Τζίμη Πανούση.

Και φυσικά από αύριο οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηραίου και οι θιασώτες του καλού ροκ, θα ριχτούν στην προετοιμασία του 15ου Φεστιβάλ για το καλοκαίρι του 2018, 7-9 Αυγούστου όπως πάντα.

Να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και να συστήσουμε σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, μια και όλοι κατά βάθος είμαστε ροκ, να στηρίξουν κι άλλο αυτήν την προσπάθεια.

Φωτογραφίες από την δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ στην σελίδα μας στο Facebook