Ορχήστρα και χορωδία της στρατιωτικής φιλαρμονικής της 79 ΑΔΤΕ, υπό την διεύθυνση του κου Δημήτρη Πράπα επισκέφθηκε και τραγούδησε τα κάλαντα το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.Για πρώτη φορά στα όργανα που συνόδευαν την χορωδία ξεχώρισε η παρουσία της τσαμπούνας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους στρατευμένους μουσικούς και ευχήθηκε μια Καλή Χρονιά, για τον καθένα, για τις ένοπλες δυνάμεις και για την πατρίδα μας.

   Στη συνέχεια οι μουσικοί της στρατιωτικής μπάντας επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Σάμου,τραγουδώντας τα κάλαντα στον Δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Αμυρσώνη και τον αντιδήμαρχο Πάρη Παπαγεωργίου. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε μια Καλή Χρονιά σε όλους και στον τόπο μας.
   Η Φιλαρμονική Βαθύλλος-Αντώνης Γεροχριστοδούλου, έπαιξε κάλαντα σε όλη σχεδόν την πόλη κατά διαστήματα, ενώ επισκέφθηκε το Γηροκομείο Σάμου, όπου παρουσία του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημ.Συμβουλίου και του προέδρου του ΚΑΕΚ Σάμου κ.Πανουράκη,έπαιξαν κάλαντα και ευχήθηκαν στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που έδειξαν πολύ συγκινημένοι.