Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου κ.Ευσεβίου, κόπηκαν, ως είθισται οι πρωτοχρονιάτικες πίτες στην Περιφερειακή Ενότητα και στον Δήμο. Πρώτη στη σειρά η πίτα της Περιφερειακής Ενότητας, παρουσία όλων των αρχών και εκπροσώπων φορέων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών, όπου μετά την ευλόγηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, αναφέρθηκε εν συντομία σε έργα, αλλά και στους στόχους του για την 4ετία που πέρασε, ευχαριστώντας όλους μια και όπως είπε είναι η τελευταία πρωτοχρονιάτικη πίτα, που κόβεται από τον ίδιο στην περιφερειακή ενότητα.

Εν συνεχεία και υπό δυνατή βροχή όλοι μετέβησαν στο δημαρχείο, όπου, στην αίθουσα τελετών κόπηκε η πίτα του Δήμου, παρουσία και άλλων πολιτών εκτός των παρευρεθέντων στην περιφέρεια. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιούνται και σ΄ αυτά που πρόκειται να αρχίσουν άμεσα και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο έργο της δημοτικής αρχής τα 4 τελευταία χρόνια.

Τυχεροί από την πίτα της περιφέρειας μία μικρή συμπολίτης, που κέρδισε ένα ταξίδι κρουαζιέρας με την CELESTYAL CRUISES , ενώ στον δήμο το φλουρί βρήκε ο αντιδήμαρχος Πυθαγορείου Βασίλης Βαλκαμλής.