Στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου, όπως κάθε χρόνο,έγινε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου, παρουσία του Ταξιάρχου Δ/τή της 79 ΑΔΤΕ και του υποδιοικητή, του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κατρακάζου, του θεματικού Αντ/χη Γιώργου Κυριαζή των δημ.συμβούλων Ελισσαίου Μαυρατζώτη, Νίκου Στεφανή και Μαριάνθης Μαστροκωνσταντή, καθώς και του προέδρου της Δ.Κ. Σαμίων Δημ.Βογιατζή.

Πριν την εκδήλωση με προτροπή του προέδρου του ΣΕΑΝ Σάμου κ.Εμμανουήλ Πέτρου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των τριών αξιωματικών του Π.Ν. που έπεσαν στα ΄Ιμια, καθώς και των Μακεδονομάχων. Στη συνέχεια ο κ.Πέτρου, έκανε μια συγκινητική εισήγηση, περί φιλοπατρίας και σεβασμού στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, ανοίγοντας την εκδήλωση και ευχαριστώντας τον αντ/χη Σάμου, για την παραχώρηση χώρου στέγασης του Συνδέσμου στο ισόγειο της περιφερειακής ενότητας και τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Καπλαντζή για την δωρεά επίπλων. Ο π. Τσάκαλος ευλόγησε την πίτα στη συνέχεια ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους , η οποία διανεμήθηκε στη συνέχεια με άψογο τρόπο από τα στελέχη της Λέσχης.

Το τυχερό νόμισμα φέτος βρέθηκε στο κομμάτι της Σαμιακής Τηλεόρασης και αντιστοιχούσε σε ένα σλίπινγκ-μπαγκ στρατιωτικού τύπου.