Γιορτή της Μητέρας η Κυριακή 14 του Μάη, όλοι την θυμήθηκαν με αγάπη και της χάρισαν ο καθένας το δώρο του. Περισσότερο απ΄ όλους φυσικά τα μικρά παιδιά, που με την έμπνευση της αθωότητάς τους ζωγράφισαν μια κάρτα για να εκφράσουν τα αισθήματά τους στο πρόσωπο που τα έφερε στον κόσμο. ΄Ετσι και τα μικρά παιδιά που προσήλθαν στο προαύλιο των Γυμνασίων της Σάμου, Σαμιωτάκια και προσφυγάκια, που ζωγράφισαν μαζί, με μέριμνα δικών μας κυριών αλλά και της ΄Υπατης Αρμοστείας, μια κάρτα για να εκφράσουν την αγάπη τους. ΄Ετσι και τα παιδιά του Συλλόγου ΜΕΛΙΣΣΑ στη στέγη τους, παρουσία μητέρων και ειδικών, αλλά και του προέδρου του Συλλόγου κ.Γιάννη Σκούτα.

Το παρόν και στις δύο συνάξεις αγάπης έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, που μίλησε με τα παιδιά, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα έργα τους και τους ευχήθηκε και του χρόνου, ιδίως για τα παιδιά των προσφύγων να είναι του χρόνου στα δικά τους ή σε καλύτερες συνθήκες.

Το βράδυ στις 18.30 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας θα υπάρξει εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας, με ομιλίες για την σημασία της γιορτής και πολλές εκπλήξεις.