«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» του μετρ του είδους Αλέξανδρου Ρήγα, μια παράσταση που θα μείνει στη μνήμη όλων-κι ήταν τόσο πολλοί-με ένα καστ από τους καλύτερους ΄Ελληνες ηθοποιούς, με προεξάρχουσα την μοναδική ΄Αννα Παναγιωτοπούλου και τους Δημήτρη Μαυρόπουλο, Παύλο Χαϊκάλη, Μπέσυ Μάλφα και σε αναπηρικό καρότσι την αμίμητη Σοφία Μουτίδου, μετά από ατύχημα στα Γιάννενα, απόλαυσαν οι θεατές στο κατάμεστο μέχρι το τελευταίο εκατοστόμετρο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου την Πέμπτη 3 Αυγούστου το βράδυ.

Το σενάριο στημένο με μαεστρία στη σκηνή, μια κωμωδία καταστάσεων με έντονα τα στοιχεία της νεοελληνικής παθογένειας, οι ερμηνείες όλες άψογες και ένα γέλιο που έβγαινε αυθόρμητα, μας δικαιολόγησαν απόλυτα γιατί το έργο παιζόταν στην Αθήνα για μια πενταετία.

Πραγματικό άθλο πέτυχαν οι συντελεστές της παράστασης αφού αφίχθηκαν στη Σάμο με καθυστέρηση με το πλοίο Ν.ΡΟΔΟΣ μετά τις 5 το απόγευμα στο λιμάνι Μαλαγαρίου και έκαναν αγώνα δρόμου να προλάβουν να στήσουν σκηνικά, φωτισμούς και ήχο. Το πρώτο κουδούνι πάντως χτύπησε ακριβώς στις 21.30, ενώ το τρίτο άργησε λίγο, γιατί ο κόσμος ερχόταν ακόμη και μετά τις 21.30. ΄Ολοι πάντως απόλαυσαν την παράσταση απ΄ όπου κι αν κατάφεραν να καθίσουν, παράπονα δεν υπήρξαν και η διοργάνωση τα κατάφερε.

Φωτογραφίες από την παράσταση στην σελίδα μας στο facebook