Τους καθιερωμένους πλέον αγώνες σε ανώμαλο δρόμο πραγματοποίησε την Κυριακή στις 11.00 το Τμήμα Στίβου της Αναγέννησης, στον χωμάτινο δρόμο πάνω από το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ προς τον Αγ.Δημήτριο. Διεξήχθησαν τρεις αγώνες, δύο για μικρά παιδιά των 600 και 1000 μέτρων και ένας των 2 χιλιομέτρων για το αγωνιστικό τμήμα του στίβου με μεγαλύτερα παιδιά. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια συμμετοχής από τους επίσημους παρευρισκόμενους.

Παρά το κρύο πλήθος γονέων και φίλων του συλλόγου παραβρέθηκαν καθώς επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων Δημήτρης Βογιατζής. Μετά το τέλος των αγώνων έγινε η κοπή της πίττας του τμήματος στίβου, κατά την οποία μια έκπληξη περίμενε τον επί 42 χρόνια «άνθρωπο» της Αναγέννησης Μανώλη Βαλαγεωργίου, για την προσφορά του. Οι προπονητές του στίβου του επέδωσαν δια χειρός του αρχαιότερου Γιάννη Χατζηνικολάου, τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του, και για  τον μεγάλο απόντα Γρηγόρη Τσικριτέα.

Το φλουρί της πίττας που αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ, βρήκε ο μικρός ΄Αγγελος Χατζηνικολάου, ενώ κληρώθηκαν και δύο βιβλία αθλητικού περιεχομένου.

Εξάλλου χτες το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο των Γυμνασίων η Αναγέννηση έκοψε την πίττα του τμήματος προσχολικής ηλικίας που προπονεί και επιμελείται η καθηγήτρια σωματικής αγωγής Ελένη Μασλίγκα. Τυχερή που βρήκε το φλουρί η Μελίνα Καγιόπουλου.

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook