΄Ενα χαμόγελο ικανοποίησης θα είχε στα χείλη η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού την Κυριακή 24/2 το βράδυ,παρακολουθώντας από ψηλά το άψογο από κάθε πλευρά αφιέρωμα στην μνήμη της. Η Μουσική Παρέα Σάμου, με την πολύχρονη πείρα, το μεράκι και τον επαγγελματισμό των μελών της, θυμήθηκε και μας θύμισε το μέγεθος, την καλλιτεχνική αξία και την ανθρώπινη πλευρά της μεγάλης απούσας.

Είκοσι ένα τραγούδια στο κύριο πρόγραμμα, μαζί με τέσσερα στο τέλος από την συλλογή Αρχοντορεμπέτικα, που εκείνη αναβίωσε με μεγάλη επιτυχία, λιτό και περιεκτικό κείμενο-αναφορά στους μεγάλους σταθμούς της ζωής και της καριέρας της, άψογη απόδοση των τραγουδιών οργανικά και φωνητικά, συνέθεσαν μια βραδιά που θα την θυμάται για καιρό το Σαμιακό κοινό, που κατέκλυσε κυριολεκτικά το αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να προσθέσουν καθίσματα στην μεγάλη αίθουσα.

Υπέροχες στα φωνητικά οι Μαρίλη Λυμπέρη και Φωτώ Βακίρη, μια θαυμάσια φωνή μπροστά στο πιάνο η Γεωργία Σεργίου, ο Γιάννης Πόθας κι ο Γιώργος Λεκάτης κέντησαν στα μπουζούκια, ο Δημήτρης Τσιαγκλής κι ο Τάκης Χατζημιχάλης, διαδέχονταν ο ένας τον άλλον στις κιθάρες και τα κρουστά, μαζί με την Μαριάννα Νίλσεν στο φλάουτο,τον Διονύση Μαστρογιάννη στο ακκορντεόν, που έκλεισε την βραδιά με ένα σόλο υπέροχο και κάπου πίσω στο μπάσο ο ρόκερ  Νίκος Καρβούνης.

Επιτυχημένη απόλυτα η πρώτη παρουσία στην ρύθμιση του ήχου, σε συνεργασία με την Μουσική Παρέα, του ηχολήπτη Αλέξανδρου Στρατή.

Η συναυλία θα επαναληφθεί εντός του Μαρτίου,διανθισμένη και με άλλα τραγούδια, και όσοι δεν είχατε την τύχη να την παρακολουθήσετε η Μουσική Παρέα θα σας περιμένει.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στην σελίδα μας στο Facebook