Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργανώθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για όλα τα παιδιά των εργαζομένων.

Απευθύνοντας χαιρετισμό ο Σταμάτης Φιλιππής πρόεδρος του Συλλόγου ανέφερε τα εξής:

<<Μέσα από τη σημερινή μας εκδήλωση θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη παρέμβαση όχι μόνο για τους μεγάλους αλλά και για τα παιδιά .Θεωρούμε τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ταξική αλληλεγγύη ως αναπόσπαστο κομμάτι της αγωνιστικής δράσης του συλλόγου μας. Στόχος μέσα από τέτοιου είδους παρεμβάσεις είναι να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της συλλογικότητας, της συμμετοχής στη συλλογική δράση ,στην αλληλοϋποστήριξη, στον απεγκλωβισμό νεανικών συνειδήσεων από την υποκουλτούρα, τον ατομικισμό >>.

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με οδηγό τη θέληση μας να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε μια κοινωνία απαλλαγμένη από τη φτώχια, την εκμετάλλευση, τη βαρβαρότητα και τη μιζέρια. Για το δικαίωμα των παιδιών μας στη δημιουργική απασχόληση, τον πολιτισμό, το παιχνίδι με τις αξίες της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.

Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μια μικρή ανάπαυλα στις δυσκολίες της ζωής ιδιαίτερα αυτές που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε αν πιστέψουμε στη δύναμη μας.

Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει

Τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα

Τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα

Θα τα καταφέρουμε!

Καλή χρονιά σε όλους και όλες>>.

Τα παιδιά παρακολούθησαν την ταινία: << Ο Καραγκιόζης επιστήμονας >> και η θεατρολόγος Μαριάννα Δημητρούλη παρουσίασε το θεατρικό παιχνίδι <<πόλεμος>>.