Εθελοντική δράση καθαρισμού, με κοπή των αγριόχορτων και καθαρισμό, στον περιμετρικό, από τον κόμβο του Αγ.Αθανασίου μέχρι τον δρόμο που οδηγεί προς τον Προφήτη Ηλία,πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 19/5 τα μέλη του συλλόγου Ελεύθερης Καλλιτεχνικής ΄Εκφρασης “ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ”. Στόχος της δράσης είναι να αποψιλωθεί  το “τρίγωνο” που σχηματίζεται από τον κόμβο ως τον δρόμο που ανεβαίνει προς Καμάρα και Προφ.Ηλία, να ασπριστεί το τοιχίο-προμετωπίδα και πάνω του να υπάρξει ζωγραφική απεικόνιση γνωστού μέλους της σαμιακής πανίδας που ενδημεί και το βλέπουμε τα καλοκαίρια.

Μετά την σημερινή κοπή των αγριόχορτων και την αποκομιδή, θα υπάρξει διευθέτηση του χώρου από τον δήμο και τα μέλη του συλλόγου θα προχωρήσουν σε επόμενη φάση στον καλλωπισμό του χώρου.

Επίσης στην κάμερα της Σαμιακής Τηλεόρασης τα μέλη του συλλόγου επεσήμαναν και την ανάγκη τοποθέτησης κάποιας φραγής στο σημείο του έργου που χρησιμοποιείται για την απορροή των υδάτων, που εγκυμονεί κίνδυνο για όποιον πλησιάσει να πέσει από μεγάλο ύψος.