Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΚΑΠΗ Σάμου στο κτίριο της Σαμιακής Αγοράς έγιναν απόψε Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, καταρχήν στο ισόγειο όπου είναι το κοινωνικό καφενείο και στη συνέχεια στον όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία, το φυσικοθεραπευτήριο και η αίθουσα της χορωδίας. Τους νέους χώρους ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ευσέβιος και παρέστησαν ο Αντ/χης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο Ταξίαρχος Δ/τής της 79 ΑΔΤΕ κ.Βιτεντζάκης, ο Δήμαρχος κ.Αγγελόπουλος, ο θεματικός Αντ/χης Γιώργος Κυριαζής,ο Πρόεδρος του Ν.Π. Σαμιακή Αρωγή κ.Πατσίδης, δημ.σύμβουλοι και πολύς κόσμος αφού είχαν έρθει μέλη του ΚΑΠΗ Καρλοβάσου με δύο λεωφορεία.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίττας και των δύο ΚΑΠΗ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μητροπόλεως ενώπιον άνω των 200 ατόμων. Την  πίττα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος, ενώ το καλωσόρισμα όλων έκανε η δημ.σύμβουλος και μέλος του ν.π. Σαμιακή Αρωγή, Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος ενώ στη συνέχεια έκανε την κεντρική ομιλία ο πρόεδρος του ν.π. Κυριάκος Πατσίδης.

Συνέχεια στη βραδιά έδωσε η χορωδία του ΚΑΠΗ Σάμου που απέδωσε πέντε τραγούδια, υπό την διεύθυνση του Σταύρου Βουρούδη και τον Στράτο Ασβεστά στο κρουστό, για να συνεχίσει η χορωδία και ορχήστρα του ΚΑΠΗ Καρλοβασίου με γνωστά αγαπημένα τραγούδια και την συνοδεία μπουζουκιού, αρμόνιου και κρουστών.