Παραμένει στο βαθμό του Ταξιάρχου ο νυν Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ. Σε Ταξίαρχο προήχθη ο Υποδιοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Ζαχαρόπουλος

Σύμφωνα με αυτές, ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Αντώνης Κωστάκης, παραμένει στο βαθμό του για τρίτο έτος. Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, λόγω των γνωστών γεγονότων με τη γείτονα χώρα, αν θα μετατεθεί ή θα παραμείνει για δεύτερο έτος στη θέση του Διοικητή. Αυτό θα γίνει γνωστό τις προσεχείς μέρες.

Ευχάριστα είναι όμως τα νέα και για τρείς Αξιωματικούς (ο ένας γαμπρός στη Σάμο και δύο Σαμιώτες), οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό του Ταξιάρχου. Αναλυτικά:

Σε Ταξίαρχο προήχθη ο μέχρι τώρα Υποδιοικητής της 79 ΑΔΤΕ Συνταγματάρχης (ΤΘ) Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος.

00Zaxaropoulos

Σε Ταξίαρχο προήχθη ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Εμμανουήλ Θεοδώρου ο οποίος υπηρετεί στο Γενικό Επιτελείο Στρατού προερχόμενος από την ΕΛΔΥΚ.

Σε Ταξίαρχο προήχθη ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Δημήτρης Βακεντής ο οποίος υπηρετεί στο ΓΕΣ, ενώ πριν ένα χρόνο υπηρετούσε στη θέση του Επιτελάρχη της 79 ΑΔΤΕ.

Στον Ταξίαρχο κ. Αντώνη Κωστάκη ευχόμαστε το καλύτερο που επιθυμεί (παραμονή ή μετάθεση), στους τρείς νεοπροαχθέντες Ταξιάρχους υγεία και «σιδεροκέφαλοι».

Αλέξης Κομνηνός