΄Ολοι εμείς οι άνθρωποι της Σαμιακής Τηλεόρασης, μέτοχοι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και συνεργάτες, αισθανόμαστε την ανάγκη με την βαθειά συγκίνηση που μας διακατέχει, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες,όπου κι αν βρίσκονται κι αν διαμένουν, εδώ, στην Ελλάδα και τους ομογενείς στο εξωτερικό, για την αμέριστη συμπαράστασή τους, και κατά την διάρκεια της λειτουργίας του καναλιού, αλλά κυρίως από την στιγμή του μαύρου στην οθόνη του, που εκδηλώθηκε και εκδηλώνεται καθημερινά, με πολλούς τρόπους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους τρεις θεσμικούς εκπροσώπους του τόπου, τον κ.βουλευτή για την κατάθεση ήδη ερώτησης στη βουλή, τον Αντιπεριφερειάρχη που αποστέλλει ήδη έγγραφο αρμοδίως με βαρύνουσα σημασία, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και όλους τους ανθρώπους του δημοτικού συμβουλίου, τους συλλογικούς φορείς και κάθε έναν ξεχωριστά απ΄ όλους τους φίλους μας.

΄Ηδη, με πρωτοβουλία των μελών του δ.σ. του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ, και την προσωπική εργασία των  Γιώργου Σπυρόπουλου, Καίτης Κωνσταντάρα και Αγγελικής Βαλεοντή, ξεκίνησε ένας καθημερινός εντατικός αγώνας και σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου, κατατέθηκε με πρωτοβουλία τους επιστολή συμπαράστασης με αίτημα για επαναλειτουργία του καναλιού, σε Δήμο, Αντιπεριφέρεια και Γραφείο Βουλευτή, που υπογράφεται από δεκαεπτά (17) συλλόγους και φορείς του τόπου. Οι σύλλογοι είναι:

Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου «Ο ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ»

Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου

Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου

Σύλλογος των απανταχού Μυτιληνιών «Ρίζες»

Αδελφότητα Σαμίων

Σύλλογος των απανταχού Σπαθαριωτών «ο Ταξιάρχης»

«Αρχιπέλαγος»

Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Σάμου

Σύλλογος Σαμίων Πάτρας «Ο Αρίσταρχος»

Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου

Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου

Ενεργοί Πολίτες Σάμου

Ορειβατικός Σύλλογος Σάμου

Θεατρική Ομάδα Σάμου

Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου

Ναυτικός Όμιλος Σάμου

Θερμές ευχαριστίες από όλους εμάς προς όλους εσάς για την αγάπη και την υποστήριξη. Είμαστε σίγουροι πως με τόση συμπαράσταση η Σαμιακή Τηλεόραση, η νέα-και μοναδική- εικόνα του τόπου μας, θα επανέλθει σύντομα στις οθόνες όλων.

Για την Σαμιακή Τηλεόραση

Η Διευθύντρια

Βιολέτα Τριπόδη, Δημοσιογράφος