Αθλητικές ειδήσεις τριημέρου-πρόγραμμα Κυριακής 22.1.2017

Αθλητικές ειδήσεις τριημέρου-πρόγραμμα Κυριακής 22.1.2017

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ:

Τίμος Σκαπέτης, Αθλητικογράφος

Α΄Κατηγορία Ποδοσφαίρου-Αποτελέσματα Σαβ/Κου

ΠΑΣ. ΙΚΑΡΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ   9-2

ΑΓΣ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ-Α.Ε.ΒΑΘΥΛΛΟΥ-ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ 0-3

(Τα γκόλ Τσούκας στο 47′  Βελάνης στο 55′  και Κατζιώτης στο 63′)

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΛΑΙΛΑΠΑΣ 2-0 ( Λιόγκας , Αναστασιάδης)

Την καλη του πορεία συνέχισε και μετά τις διακοπές των γιορτών ο Πολυκράτης αφού χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στο γήπεδό του επικράτησε με 2-0 του Λαίλαπα. Με το κόσμο να είναι ακροβολισμένος στον χώρο του κολυμβητηρίου η ομάδα του Πυθαγορείου άνοιξε το σκορ με δυνατό πλασέ του Λιόγκα μετά από αρκετές προσπάθειες που δεν είχαν βρει στόχο. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45 λεπτό το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο αφού βλέπαμε τον Πολυκράτη να επιτίθεται και τον Λαίλαπας να αμύνεται.  Το άγχος για τους παίκτες του Γιάννη Αρχοντούλη  έδειωξε ο Αναστασιάδης που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό Πολυκράτης Λαίλαπας 2-0.

ΑΟΣ – ΜΕΣΣΑΡΙΑ 1-2

ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Το πρώτο πρωτάθλημα Βόλεϋ της  αθλητικής χρονιάς 2016-17 τελείωσε , με νικήτρια την ομάδα  Νεανίδων του ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ

Χθες 15/01/17 στο κατάμεστο γήπεδο Βαθέος  διεξήχθησαν  δύο καταπληκτικοί αγώνες Μικρός και Μεγάλος Τελικός. Οι ομάδες που αγωνίστηκαν  για την Τρίτη θέση ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΣ -ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ και  για πρώτη και δεύτερη  ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ.

Από αυτή την αναμέτρηση πρωταθλήτρια Νεανίδων Ν.Σάμου αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ δεύτερη η ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ , τρίτη η ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΣ και τέταρτη η ομάδα  του ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ.

Τα κορίτσια και των τεσσάρων  ομάδων αγωνίστηκαν με πάθος και  ήθος και δεν παρέδωσαν τα όπλα μέχρι τον τελευταίο πόντο δίνοντας ένα θαυμάσιο θέαμα διαφήμιση του βόλεϋ  μέσα σε ένα γήπεδο με πραγματικούς φιλάθλους που ζητωκραύγαζαν και ενθάρρυναν τις νεαρές αθλήτριες σε κάθε τους προσπάθεια

Η πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΟΠΕ Σάμου Μέλπω Λάνδρου δήλωσε:

Θέλω να συγχαρώ όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές ,τους γονείς,  την άψογη διαιτησία από τον κ. Περρή Δημήτρη και τον κ.Μάρκου Μανόλη καθώς και να ευχαριστήσω τα σωματεία,  τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ ,τους φιλάθλους ,τους παράγοντες και το γήπεδο του κλειστού Βαθέος για την συνεργασία έτσι ώστε να διεξαχθεί το Final4  Νεανίδων

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της ΑΣΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ

 ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, στις 15.30, μετατέθηκε η πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου ,μεταξύ των ομάδων της Α.Ε. Βαθύλλου-Πανσαμιακού και της 79 ΑΔΤΕ, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και την εξ αυτών ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του σταδίου.

Ο αγώνας γίνεται για ενίσχυση του Κοινωνικοπυ Φαρμακείου Σάμου “Ευαγγελία Καραγεωργίου” και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Στην πόρτα θα υπάρχει κουτί για προσφορά από τον καθένα όποιου ποσού έχει την δυνατότητα και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Φαρμακείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22.1.2017

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΑΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ(Εξ αναβολής), ώρα 14.30 Γήπ. Καρλοβάσου

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ώρα 12.οο Γήπ.Σάμου

ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -ΦΟΙΝΙΚΑΣ ώρα 14.30 Γήπ.Κοντακαι’ίκων

ΚΕΡΚΗΣ-Σ.Θ.Ε.  ώρα 14.30 Γήπ.Μαραθοκάμπου

ΑΨΕΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : ΡΕΠΟ

ΠΗΓΗ: sportlifesamos.com